Calendar 2023

E toamnă și pe alocuri fumul de la coșurile caselor împreună cu frigul de afară dau deja o mireasma de iarnă. După o zi întreagă de mers prin natură în care am urcat dealuri, am coborât râpe, am mers prin păduri în căutare de animale sălbatice, m-am oprit într-un loc drag mie, de unde pot privi apusul când se arată soarele și de unde pot reflecta asupra zilei care tocmai se scurge. E un loc de unde pot vedea Dunărea cum curge spre Deltă. Găsesc un loc bun și mă așez în scaun. Îmi deschid termosul cu ceaiul încă fierbinte și instant miresmele de cimbrișor sălbatic dobrogean purtate de aburul ceaiului îmi invadează plămânii și mintea. Privesc spre orizont unde Dunărea se unește cu cerul, apoi mă cufund confortabil în scaun. Și mă iau gândurile... A fost un an foarte fain, cu multe momente fantastice petrecute în natură. Sunt fotografii care stau martore la aceste momente superbe și încep să mi le aduc aminte ușor-ușor. Mă gândesc să fac un album cândva curând, cu toate momentele astea faine. Însă până atunci, răsfoiesc calendarul 2023 care conține o mică parte din momentele din anul acesta pe care mi le-am amintit acum. Acesta este despre păsările care zboară la noi în țară.  Îmi doresc să vă transmit și vouă o bucățică din ceea ce am simțit eu în acele momente petrecute în natură, prin acest calendar.  
Acesta este disponibil pentru comandă. El vine în format A3 vertical cu agățătoare, iar imaginile au prins viață pe o hârtie de 200 gr. Sper ca acest mic jurnal de imagini să-și găsească un loc pe peretele vostru și să vă stârnească pofta de ieșit în natură în anul care urmează să vină. Are multe povești faine. O să vă povestească despre huhurezi, despre egrete, despre fluierari și cucuvele precum și despre multe alte păsări din natura sălbatică a României.
Calendar 2023 - Păsări din natura sălbatică a României
Tot aici puteți comanda și calendarul cu tabăra de vară Atlantykron 33!
Fiecare filă din calendar conține o imagine realizată pe la ateliere, conferințe sau pe insulă în diverse momente care au avot loc în cadrul taberei de vară Atantykron 33 de anul acesta. Acest calendar este dedicat atât prietenilor Atlantykron cât și participanților care au fost la ediția de anul acesta.
Pentru comenzi vă rog să completați formularul de mai jos. Costul calendarului este de 49,99 lei + transportul prin curier care costă aproximativ 20 lei, plata făcându-se la curier. Vine în format A3 vertical, hârtie 200 gr, perforat, spiralat cu agățătoare. Comenzile se fac până pe 30 Noiembrie , urmând ca livrările să se facă prin curier după data de 5 Decembrie.
Trimite comanda
Multumesc pentru comanda! Coletul va fi pregatit pentru livrare in cel mai scurt timp!