Calendar 2024

Deși afară este neobișnuit de cald pentru perioada asta a anului, toamna s-a năpustit asupra naturii din țară cam peste tot. Peisajele sunt viu colorate pretutindeni. Însă, undeva din focurile cuptoarelor cu cerneală, s-a născut ceva și mai viu colorat. Noul calendar pentru anul care urmează să vină, 2024.
. Acesta este despre păsările care zboară la noi în țară. Până acum anul acesta a fost unul foarte lung și plin de momente spectaculoase în natura sălbatică, iar spectacolul a fost asigurat de păsări.  Îmi doresc să vă transmit și vouă o bucățică din ceea ce am simțit eu în acele momente petrecute în natură, prin acest calendar.  
Acesta este disponibil pentru comandă. El vine în format A3 vertical cu agățătoare, iar imaginile au prins viață pe o hârtie de 200 gr. Sper ca acest mic jurnal de imagini să-și găsească un loc pe peretele vostru și să vă stârnească pofta de ieșit în natură în anul care urmează să vină. Are multe povești faine. O să vă povestească despre pelicani, despre egrete, despre pițigoi și cucuvele precum și despre multe alte păsări din natura sălbatică a României.
Calendar 2024 - Păsări din natura sălbatică a României
Tot aici puteți comanda și calendarul cu tabăra de vară Atlantykron 34!
Fiecare filă din calendar conține o imagine realizată pe la ateliere, conferințe sau pe insulă în diverse momente care au avot loc în cadrul taberei de vară Atantykron 34 de anul acesta. Acest calendar este dedicat atât prietenilor Atlantykron cât și participanților care au fost la ediția de anul acesta.
Pentru comenzi vă rog să completați formularul de mai jos. Costul calendarului este de 59,99 lei + transportul prin curier care costă aproximativ 20 lei, plata făcându-se la curier. Vine în format A3 vertical, hârtie 200 gr, perforat, spiralat cu agățătoare. Comenzile se fac până pe 27 Noiembrie , urmând ca livrările să se facă prin curier după data de 10 Decembrie.
Plata se poate face și prin transfer bancar în contul următor:
Dedu Adrian
ING Bank
IBAN: RO57INGB0000999901397073
Detalii: plata calendar 
Trimite comanda
Multumesc pentru comanda! Coletul va fi pregatit pentru livrare in cel mai scurt timp!